ΠΤΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΤΩΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΜΑΛΛΙΑ
9.7

🏆 ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

9.9/10

Μειώνει την απώλεια μαλλιών

9.3/10

ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

9.5/10

ΠΟΙΟΤΗΤΑ PREMIUM

10.0/10

Πως λειτουργεί ;

  • Yποστηρίζει την ανάπτυξη των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών βοηθώντας στη διάσπαση των λιπών και των υδατανθράκων
  • Κάθε κάψουλα περιέχει τον τύπο μας εμπλουτισμένο με παντοθενικό οξύ και βιοτίνη για βέλτιστο αποτέλεσμα.
  • Έχουμε προσθέσει ψευδάργυρο, βιταμίνες και μέταλλα στη φόρμουλα μας για να μεγιστοποιήσουμε τις επιπτώσεις του στο δέρμα.
  • H υγεία σας είναι πιο σημαντική για εμάς.

Η τριχόπτωση ή πτωση μαλλιων σε γυναικες μπορεί να είναι δύσκολη για τις γυναίκες που πάσχουν από αυτήν. Οι ειδικοί μας δίνουν τις καλύτερες θεραπείες και συμβουλές για να διατηρήσουμε τα μαλλιά υγιή.Εξηγούν επίσης τις κύριες αιτίες της τριχόπτωσης στις γυναίκες.

Τριχόπτωση στις γυναίκες: οι καλύτερες θεραπείες

Μεταμόσχευση μαλλιών ή μεταμόσχευση μαλλιών: μια αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση της γυναικείας αλωπεκίας
Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια τεχνική που αποσκοπεί στην απομάκρυνση των μαλλιών και την εμφύτευση σε πιο ανοιχτή περιοχή. Οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών είναι επιτυχημένες σε γυναίκες που έχουν χάσει τα μαλλιά τους.

Οι χειρουργοί που χρησιμοποιούνται για τη μεταμόσχευση ολόκληρων λωρίδων τριχωτού της κεφαλής, αλλά η μεταμόσχευση μεμονωμένων θυλακίων τρίχας από το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής δίνει καλύτερα αποτελέσματα. Επειδή το πίσω μέρος του κεφαλιού είναι πιο ανθεκτικό στην τριχόπτωση, συνήθως υπάρχουν περισσότερα μαλλιά. “Είναι κουραστική και ακριβή, αλλά αυτή η προσέγγιση αντιπροσωπεύει την πιθανότητα καλών αποτελεσμάτων στις γυναίκες”, λέει ο Δρ Wexler. Οι μεταμοσχεύσεις ωοθυλακίων πραγματοποιούνται από χειρουργούς έμπειρους στη μεταμόσχευση μαλλιών. Μερικοί είναι δερματολόγοι.

Διαβάστε επίσης  ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

Πτωση μαλλιων σε γυναικες: Έχετε αραιά ή αραιωμένα μαλλιά;

Δοκιμάστε το Minoxidil

Μια πρώτη επιλογή θεραπείας είναι το Minoxidil. Είναι ένα υγρό που εφαρμόζεται στο τριχωτό της κεφαλής που επιβραδύνει την απώλεια ή ακόμη και επιταχύνει την αναγέννηση ενός μέρους των μαλλιών και το οποίο μερικές φορές είναι αποτελεσματικό στην αλωπεκία. Υπάρχουν τοπικές ή στοματικές φυτικές θεραπείες για άνδρες και γυναίκες. Περιέχουν φυσικά εκχυλίσματα από σπόρους fenugreek ή saw sawet, αλλά δεν υπάρχει βεβαιότητα για την αποτελεσματικότητά τους.

«Το Minoxidil είναι ένα αγγειοδιασταλτικό φάρμακο που μειώνει την αρτηριακή πίεση και μπορεί επίσης να επιβραδύνει την τριχόπτωση και ακόμη και να προάγει την αναγέννηση», λέει ο Nick Dimakos. Ο Δρ Robert Jones, ο οποίος έχει συστήσει αυτή τη θεραπεία σε αρκετούς από τους ασθενείς του, λέει ότι λειτουργεί στις περισσότερες περιπτώσεις. Αλλά προτού εξετάσετε τη λήψη μινοξιδίλης, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

 

Εάν η διάγνωση είναι αλωπεκία, συνήθως αντιμετωπίζεται με κορτικοστεροειδή κρέμες ή ενέσεις στο τριχωτό της κεφαλής, οι οποίες είναι πιο αποτελεσματικές εάν ξεκινήσουν νωρίς. Αρκετά φάρμακα με ορμονικές επιδράσεις (αντισυλληπτικά χάπια) βοηθούν στην πρόληψη της γυναικείας αλωπεκίας, καθώς αυτή η απώλεια μαλλιών συνδέεται με την τεστοστερόνη και τα στοματικά αντισυλληπτικά εμποδίζουν την τεστοστερόνη. Αλλά αυτά τα από του στόματος φάρμακα έχουν αυξημένο κίνδυνο παρενεργειών σε σύγκριση με τις τοπικές θεραπείες. Συζητήστε το με το γιατρό σας.

Τα τοπικά στεροειδή μπορεί να συνιστώνται για απώλεια μαλλιών, όπως αλωπεκία areata και άλλες αυτοάνοσες καταστάσεις, αλλά αυτές οι θεραπείες δεν θα λειτουργήσουν για τη γενετική αλωπεκία.

Θεραπεία πλούσιου σε αιμοπετάλια (PRP)

Η θεραπεία με πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP) παρουσιάζει μια διαφορετική προσέγγιση. Διεγείρει την αναγέννηση παρά την καταπολέμηση της αλωπεκίας. «Σε αυτή τη θεραπεία, το αίμα του ασθενούς και οι αυξητικοί του παράγοντες χρησιμοποιούνται για την τόνωση της ανάπτυξης των μαλλιών», λέει ο Δρ Donovan. Το αίμα αντλείται και φυγοκεντρείται για να απομονωθεί το πλάσμα που εγχέεται πίσω στο τριχωτό της κεφαλής για να διεγείρει την αναγέννηση.

Διαβάστε επίσης  Πώς μπορείτε να σταματήσετε να αυνανίζεστε όταν είστε εθισμένοι στον αυνανισμό;
Επεξεργασία λέιζερ χαμηλής έντασης

Άλλες μη χειρουργικές θεραπείες περιλαμβάνουν θεραπεία με λέιζερ χαμηλής έντασης. Το λέιζερ χρησιμοποιείται για να διεγείρει την παροχή αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και να προκαλέσει αναγέννηση από τα θυλάκια των μαλλιών.

Τα χάπια αποκλεισμού ανδρογόνων ή ορμονών, ή ακόμη και από του στόματος αντισυλληπτικά, μπορούν να βοηθήσουν στην επιβράδυνση ή ακόμη και στη διακοπή της πτωση μαλλιων σε γυναικες.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × five =