Πόνος στις αρθρώσεις : λύση

FLEXUM GEL ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΙΜΗ
9.4

Αποδεδειγμένα συστατικά απώλειας βάρους.

9.6/10

Κάψτε περισσότερες θερμίδες σε ηρεμία.

9.4/10

φυσικά συστατικά στοχεύουν στο επίμονο

8.9/10

Ένα από τα λίγα συμπληρώματα απώλειας βάρους.

9.7/10

O πόνος στις αρθρώσεις

Ο πόνος στις αρθρώσεις είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα με πολλές πιθανές αιτίες, αλλά συνήθως είναι αποτέλεσμα τραυματισμού ή αρθρίτιδας. Σε ηλικιωμένους, ο πόνος στις αρθρώσεις που επιδεινώνεται σταθερά είναι συνήθες  σημάδι οστεοαρθρίτιδας. Μπορεί να επηρεάσει μόνο μια άρθρωση ή πολλές.

Οι πληροφορίες και οι συμβουλές σε αυτήν τη σελίδα δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την αυτοδιάγνωση της κατάστασής σας, αλλά μπορεί να σας δώσουν μια καλύτερη ιδέα για το τι προκαλεί τον πόνο σας.

Πόνος σε μία μόνο άρθρωση
Πόνος στο γόνατο
Η άρθρωση του γόνατος είναι πιθανώς η πιο συχνά κατεστραμμένη άρθρωση και είναι ιδιαίτερα ευάλωτη καθώς παίρνει όλο το βάρος του σώματός σας.

Αλλά ο πόνος στο γόνατο δεν είναι πάντα κοινό πρόβλημα. Μάθετε για τις πιο συχνές αιτίες πόνου στο γόνατο και τι πρέπει να κάνετε.

Φλεγμονή αρθρώσεων

Εάν τραυματίσατε πρόσφατα την άρθρωση και ξαφνικά γίνει ξανά επώδυνη, το λεπτό στρώμα ιστού που καλύπτει τις αρθρώσεις και τους τένοντες μπορεί να φλεγμονή, μια κατάσταση που ονομάζεται τραυματική αρθρίτιδα.

Θα πρέπει να είστε σε θέση να διαχειριστείτε το πρήξιμο που σχετίζεται με τραυματισμούς στο σπίτι με αντιφλεγμονώδη φάρμακα, όπως η ιβουπροφαίνη, ένα παγοκύστη και το υπόλοιπο.

Διαβάστε επίσης  ΤΟ Reduslim ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ;

 

Ουρική αρθρίτιδα ή ψευδοσύνδεση

Εάν το δέρμα πάνω από την άρθρωση είναι ζεστό και κόκκινο, και ο πόνος έρχεται σε επαναλαμβανόμενες επιθέσεις, η αιτία είναι πιθανό να είναι είτε ουρική αρθρίτιδα είτε ψευδοκοκκία. Και τα δύο είναι είδη αρθρίτιδας. Η ουρική αρθρίτιδα επηρεάζει συνήθως την άρθρωση του μεγάλου δακτύλου πριν επηρεάσει άλλες αρθρώσεις.

Είναι σημαντικό να διαγνωστεί σωστά η ουρική αρθρίτιδα, καθώς η θεραπεία θα αποτρέψει μελλοντικές επιθέσεις από πόνο στις αρθρώσεις και αναπηρία.

Επισκεφτείτε το γιατρό σας εάν πιστεύετε ότι έχετε ουρική αρθρίτιδα ή ψευδοπαύκα.

 

Ζημιά στον χόνδρο στο πίσω μέρος του γόνατος

Ο πόνος στο γόνατο που αισθάνεται χειρότερος όταν ανεβαίνετε ή κατεβαίνετε σκάλες θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι κατεστραμμένου επιγονατίδας, που ονομάζεται chondromalacia patellae.

Αυτό δεν πρέπει να προκαλεί ερυθρότητα ή θερμότητα γύρω από το γόνατο.

Η αιτία δεν είναι κατανοητή, αλλά μπορεί να συνδεθεί με την υπερβολική χρήση του γόνατος.

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε μόνοι σας αυτό το πρόβλημα με αντιφλεγμονώδη φάρμακα, όπως η ιβουπροφαίνη, ένα παγωτό και ένα υπόλοιπο. Ο πόνος μπορεί να έρθει και να φύγει στα αρχικά στάδια, με μεγάλες περιόδους μεταξύ των επιθέσεων. Μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε γενικά αδιαθεσία και κουρασμένος.

 

Ψωριατικη ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ

Η ψωριασική αρθρίτιδα προσβάλλει έως 1 στα 5 άτομα με ψωρίαση.

Αυτός ο τύπος αρθρίτιδας είναι απρόβλεπτος, αλλά οι εξάρσεις συνήθως μπορούν να ελεγχθούν με θεραπεία.

Όπως και άλλοι τύποι αρθρίτιδας, αυτό σημαίνει ότι 1 ή περισσότερες από τις αρθρώσεις σας είναι φλεγμονώδεις και γίνονται πρησμένες, δύσκαμπτες, επώδυνες και δύσκολες στην κίνηση.

Διαβάστε περισσότερα :

Διαβάστε επίσης  PhenQ Kριτικές + Tιμή φαρμακειο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − eleven =