Εστιατόρια στη Νέα Σμύρνη

εστιατορια στην νεα σμυρνη

Aρκετά μακριά από το πολύβουο κέντρο της Αθήνας και τους πολυσύχναστους δρόμους της, στη Νέα Σμύρνη θα συναντήσετε μικρά μαγαζάκια που προσφέρουν ωραία ατμόσφαιρα και νόστιμο φαγητό με θέα την όμορφη πλατεία της. Εδώ έχουμε επιλέξει τα αγαπημένα μας εστιατόρια στη Νέα Σμύρνη με διαφορετικές κουζίνες, ιδανικά για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις.

 

Amigos

Épices, Chiles, Paprika, Chili, Poudre, Poivre, Grain

Το όραμά των δημιουργών ήταν να φτιάξουν ένα χώρο εστίασης με σπιτική ατμόσφαιρα μεξικάνικης κουζίνας, με πιάτα που παρασκευάζονται από τα καλύτερα και πιο φρέσκα υλικά. Το 1995 αυτό το όραμα εκπληρώθηκε με το πρώτο εστιατόριο Amigos στη Γλυφάδα. Γρήγορα το μαγαζί απέκτησε τους δικούς του θαμώνες και, με τη μεγάλη υποστήριξη και ενθάρρυνση τους, το 2007 άνοιξε και το δεύτερο Amigos στη Νέα Σμύρνη. Από τότε, οι ιδιοκτήτες μας υποδέχονται με καθημερινές αυθεντικές μεξικάνικες συνταγές, εύγευστες σε γενναιόδωρες μερίδες και μοιράζονται μαζί μας το πάθος τους για τις γεύσεις της μεξικάνικης κουζίνας και την αγάπη τους για την τεκίλα.

 

Nakama Casual Sushi Bar

Sushi, Japonnais, Assiette, Alimentation, Poissons

Ανάμεσα στα εστιατόρια στη Νέα Σμύρνη θα βρείτε το Nakama που κατάφερε να ξεχωρίσει λόγω των ιδιαίτερων συνδυασμών και γεύσεων. Το μενού του περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από maki με σολομό, τόνο ή καβούρι, sashimi και nagiri με γαρίδες, χέλια και λαβράκι. Μεταξύ των πιο δημοφιλών πιάτων είναι το tuna tarta tobiko και αυτό που θεωρείται απαραίτητη επιλογή είναι το  green tea chesecake, ένα πολύ ισορροπημένο επιδόρπιο που θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Στo Nakama, θα βρείτε παραδοσιακά ιαπωνικά ζεστά πιάτα, καθώς και κλασικές επιλογές όλων των εποχών και πιάτα Nakama που θα ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του σούσι. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το προφιτερόλ και κάποιο από τα εξαιρετικά κρασιά τους.

Διαβάστε επίσης  Vegan εστιατορια αθηνα

 

Kenko Modish Sushi Bar

Sushi, Manger, Japonais, Asie, Alimentation, Le Riz

Η ζεστή ατμόσφαιρα αυτού του τόπου κάνει τους επισκέπτες να νιώθουν χαλαροί και να περάσουν καλά. Το καταπληκτικό προσωπικό καλωσορίζει τους ανθρώπους όλο το χρόνο. To Kenko είναι από τα εστιατόρια στη Νέα Σμύρνη που ξεχωρίζουν για την υπέροχη εξυπηρέτησή του. Εδώ θα βρείτε προσιτές τιμές και ποιοτικό φαγητό. Η υπέροχη διακόσμηση του στο εσωτερικό αλλά και ο όμορφος εξωτερικός του χώρος πάνω στην πλατεία αφήνουν όλους τους πελάτες ενθουσιασμένους. Μια ακόμη πολύ καλή επιλογή για όσους αγαπούν την ιαπωνική κουζίνα.

 

Γεύσεις από την Πόλη

Kebab, Sandwich, De Porc, Alimentaire, Rapide, Repas

Από τη λίστα μας φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ανατολίτικες γεύσεις. Στα εστιατόρια στη Νέα Σμύρνη ανακαλύψαμε ένα ευρύχωρο μαγαζί με κουζίνα και γεύσεις από την Πόλη και το Αϊβαλί με μεγάλη εξειδίκευση και ιστορία στην τέχνη του πολίτικου Κεμπάπ. Πέρα όμως από την παραδοσιακή αυτή συνταγή, θα βρείτε ποικιλία από πολίτικους μεζέδες και πιάτα κρεατικών. Όσοι αγαπάτε τη βαριά κουζίνα της Ανατολής, με τις νόστιμες σάλτσες και τις έντονες μυρωδιές από τα διάφορα μπαχαρικά που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συνταγές τότε μία επίσκεψη στον υπέροχο αυτό χώρο θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω.

 

Grandpa Trattoria

Italien, Spaghetti, Pâtes, Alimentaire, Traditionnelles

Για αυτούς που είναι λάτρεις της ιταλικής κουζίνας μια εξαιρετική επιλογή είναι το Grandpa Trattoria. Οι πίτσες θα σας εκπλήξουν, το ριζότο είναι όπως ορίζει η αυθεντική ιταλική συνταγή και οι σαλάτες από τα πιο φρέσκα υλικά. Οι μερίδες είναι όλες γενναιόδωρες και οι τιμές προσιτές. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ φιλική και η εξυπηρέτηση εξαιρετική. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα εξαιρετικά γλυκά τους. Μεγάλη ποικιλία θα συναντήσετε και στην επιλογή κρασιών τα οποία έχουν επιλεχθεί ένα προς ένα.

Διαβάστε επίσης  Ελληνικα Εστιατορια στο Παρισι

 

Διαβάστε περισσότερα :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − two =