Το Instagram Του Can Yaman

Can Yaman Instagram

Το  instagram του Can Yamana είναι : canyaman 

can yaman instagram

Σε λίγα μόλις χρόνια, ο Τούρκος ηθοποιός Καν Γιαμάν έχει γίνει παγκόσμιος σταρ στο πίσω μέρος της αυξανόμενης δημοτικότητας της δραματικής σειράς της χώρας. Λέει στο DQ για την προσέγγισή του στην ηθοποιία και γιατί είναι οπαδός των rom-coms. Μέσα σε λίγες εβδομάδες

, ο τούρκος καρδιοχτύπης Can Yaman θα χάσει τις υπέροχες κλειδαριές που έχουν κλέψει τις καρδιές των γυναικών σε όλο τον κόσμο. Ο κορυφαίος κόμβος του Yaman θα πάρει την μπριζόλα και θα πρέπει να ξυρώσει για να ολοκληρώσει την υποχρεωτική στρατιωτική του θητεία. Για 21 ημέρες τον Ιανουάριο, ο Γιαμάν θα υποβληθεί σε βασική στρατιωτική εκπαίδευση σε περίπτωση που κληθεί να υπηρετήσει τη χώρα του.

Τα σχέδια του Can Yaman : Instagram

Μπορεί ο Γιαμάν να πιστεύει ότι ο αυτοσχεδιασμός είναι βασικό μέρος της λειτουργικής του τεχνικής Ο 29χρονος φαίνεται απογοητευμένος από την αλλαγή του στυλ, ιδιαίτερα επειδή αγωνίστηκε τόσο σκληρά για την εμφάνιση του επαναλαμβανόμενου ρόλου του στο παγκόσμιο δράμα του Daydreamer (Erkenci Kuş). Το να έχει κανείς μεγάλο λόγο στο στυλ των χαρακτήρων που παίζει είναι πολύ σημαντικό για το αστέρι που επιμένει να υπαγορεύει την εμφάνιση ενός χαρακτήρα. “Πρέπει να εμβαθύνω το χαρακτήρα και να βοηθήσω με το στυλ επειδή είναι σημαντικό για το χαρακτήρα. Διαλέγω τα μαλλιά του και τι φοράει. Αυτό δεν είναι γραμμένο στο σενάριο”, λέει στο DQ στην Mipcom. “Ο τρόπος που κάνω τα πράγματα είναι πραγματικά χειροπιαστός.”

Ο Yaman (Can Yaman Instagram) ξεκίνησε την επαγγελματική του ζωή ως δικηγόρος προτού γίνει μοντέλο και μετά μόλις τέσσερα χρόνια πριν στρέψει την προσοχή του στην ηθοποιία. Σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, έχει γίνει ένας από τους πιο θερμούς εξαγωγούς της Τουρκίας, με πρωταγωνιστές δράματα όπως το Ντέιονερ και ως καθαρόαιμος επιχειρηματίας στο Πικρό Γλυκό (Dolunay). Φέτος κέρδισε το Βραβείο Καλύτερου Ξένου Ηθοποιού στο Μουρέξ Ντ’ή στο Λίβανο και την Ε! Η είδηση τον ονόμασε Κορυφαίο Ηγετικό Άνδρα της τηλεόρασης, τίτλος που κέρδισε από τον Jensen Ackles του Supernatural, τέσσερις φορές νικητή του τίτλου.

Can Yaman Instagram, Music award night ceremony celebrity arriving scene with limousin red carpet and paparazzi isometric poster vector illustration

Η φήμη του Can Yaman και στο instagram

Αλλά η διεθνής φήμη του Γιαμάν δεν είναι απλά το πίσω μέρος της επιτυχίας του Ντέιονερ, αλλά οφείλεται επίσης στην παγκόσμια άνοδο του τουρκικού δράματος. Παραγόμενη από την Gold Film και διανεμόμενη από την Παγκόσμια Υπηρεσία σε περιοχές όπως η Ισπανία, η Ελλάδα, το Ισραήλ, η Κροατία, η Βουλγαρία, η Ινδία, το Ιράκ, η Ουκρανία, η Πολωνία, η Τσεχική Δημοκρατία και η Λιθουανία, η σειρά έχει να κάνει με έναν ενοχλητικό ονειροπόλο, τον Sanem (Demet Özdemir.), ο οποίος ερωτεύεται τον ελεύθερο πνευματικό φωτογράφο Can (Yaman). Ο Ντέϊονερ έχει κάνει διάσημη την σταρ με τη λίστα Α. Μια γιγαντιαία, πολυώροφη αφίσα που απεικόνιζε τον Yaman παρακολουθούσε με προσοχή την Κροϊέτ των Καννών κατά τη διάρκεια της Mipcom τον Οκτώβριο και το αστέρι δεν μπορούσε να πάει πουθενά χωρίς να τον ακολουθήσουν οπαδοί και παπαράτσι.

Καθώς αποτελεί το πρόσωπο της αυξανόμενης δραματικής παρουσίας της Τουρκίας, ο Γιαμάν αναγνωρίζει την εργασιακή ηθική της βιομηχανίας του ως το λόγο που όλοι αγαπούν το δράμα και από τις δύο πλευρές του Βοσπόρου. “Θα ήθελα πραγματικά να δω την Τουρκία να αναπτύσσεται ταχύτερα από αυτό”, αναφέρει. “Παράγουμε πολύ [τηλεόραση] καθώς έχουμε πολλά κανάλια στην Τουρκία. Όταν κάνουμε ένα επεισόδιο διαρκεί για περίπου 140 λεπτά και μπορεί να κοπεί σε τρία επεισόδια, έτσι είναι ένας παράδεισος για όποιον το αγοράζει.” Ο υψηλός τζίρος περιεχομένου της Τουρκίας μπορεί να έχει κερδίσει το διεθνή έπαινο, αλλά χρειάστηκε να επιβαρύνει τον Γιαμάν (Can Yaman Instagram), ο οποίος προσβλέπει στη στρατιωτική του θητεία ως ένα ευπρόσδεκτο διάλειμμα από το εξαντλητικό πρόγραμμα πυροβολισμών. “Μπορεί να είναι καταστροφικό”, λέει. “Εργάζεστε 16 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα. Πρέπει λοιπόν να αγαπάς αυτό που κάνεις, τον χαρακτήρα σου και τους ανθρώπους που δουλεύεις μαζί του.”

Οι σχέσεις του Can Yaman στο instagram

Οι σχέσεις μεταξύ των ηθοποιών και του πληρώματος είναι κρίσιμες όχι μόνο για να επιβιώσουν επί μακρόν αλλά και για να δώσουν στους ηθοποιούς χώρο για αυτοσχεδιασμό. “Γελάμε ή αστειευόμαστε με το σκηνικό επειδή έχουμε καλή σχέση. εάν δεν το είχαμε θα ήταν πολύ δύσκολο”, λέει ο Yaman. Σχετικά με τον αυτοσχεδιασμό, ο οποίος είναι απαραίτητος για τη διαδικασία του, προσθέτει: “Μερικοί χαρακτήρες πρέπει να είναι στο βιβλίο και να μένουν στο σενάριο. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω αυτό, το μισώ και πρέπει να αυτοσχεδιάσω.” Οι ρομαντικές κωμωδίες είναι επίσης πιο πρόσφορες στον αυτοσχεδιασμό, ο οποίος είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους επιθυμεί να κινηματογραφήσει όσο το δυνατόν περισσότερους τα επόμενα χρόνια. Έχοντας επίγνωση ότι τα 30ά του γενέθλια πλησιάζουν, το μέλλον του Yaman βαρύνει πολύ αυτόν.

Αναρωτιέται αν μπορεί να συνεχίσει το είδος και τώρα βλέπει ρόλους δράσης. “Υπάρχει μια ρομαντική πλευρά για μένα που οι γυναίκες αγαπούν. Αλλά όταν είμαι 35 ή 40 ίσως να μην μπορώ να κάνω από-επικοινωνίες, έτσι ο παραγωγός μου και εγώ μιλάμε για αλλαγή ταχύτητας”, λέει. “Ο κόσμος θέλει επίσης να κάνω δράση, αλλά πολλοί ηθοποιοί μπορούν να κάνουν δράση, ενώ δεν μπορούν πολλοί να κάνουν τις διαδηλώσεις. Τα Rom-coms σε κάνουν να μπεις βαθιά μέσα σε ένα χαρακτήρα και πρέπει να βοηθήσεις τους ανθρώπους να συνδεθούν με το χαρακτήρα.” Μην γελιέστε, ο Yaman είναι ένας άντρας που αποκαλύπτει μερικούς από τους πιο άλφα-αρσενικούς χαρακτήρες στην πρόσφατη ιστορία της τηλεόρασης, από τον Walter White στο Break Bad μέχρι τον Χανκ Μούντι της Καλιφόρνια και τον Μπάρνι Στίνσον από το Πώς γνώρισα τη μητέρα σας. Επίσης, ενημερώνουν την υποκριτική του μέθοδο και την επιθυμία του να αφιερώσει πολύ χρόνο στη θεραπεία και την ανάπτυξη των χαρακτήρων που παίζει.

Οι προτιμήσεις του Can Yaman

“Μου αρέσουν οι παραστάσεις που έχουν χαρακτήρα. Μπορώ να μου αρέσει η παράσταση μόνο εάν οι χαρακτήρες είναι ισχυροί”, λέει ο Yaman. “Πρέπει να μπορώ να συσχετίζομαι με το χαρακτήρα και πρέπει να με εμπνέουν”. Ένα πράγμα που γνωρίζει καθώς σκέφτεται για την υπόλοιπη καριέρα του είναι ότι ενδιαφέρεται πολύ περισσότερο να δράσει παρά να κινηθεί πίσω από την κάμερα για να κατευθύνει. “Αυτό που μ’ αρέσει περισσότερο στην ηθοποιία είναι όταν τελειώσεις κάτι που μπορείς να φέρεις τους φίλους και την οικογένειά σου μαζί και να έχεις περίπου 20 άτομα στο σαλόνι σου να το βλέπουν μαζί”, λέει ο Yaman (Can Yaman Instagram). “Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο επάγγελμα στο οποίο μπορείς να μοιραστείς αυτό που αγαπάς και να κάνεις με άλλους.

Αυτό κάνει το επάγγελμά μας τόσο ιδιαίτερο. Μου αρέσει να μοιράζομαι και μου αρέσει αυτό που κάνω.” Με το Daydreamer να έχει πλέον ολοκληρωθεί μετά από περισσότερα από 160 επεισόδια, ο Yaman έχει λίγους μήνες άδεια πριν τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στις αρχές του επόμενου έτους. Πέρα από το να συμβιβαστεί με την είσοδο στην τέταρτη δεκαετία του, ο ηθοποιός σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το χρόνο του για να αναπληρώσει την εξαιρετικά αναγκαία ανάπαυση. “Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω την ελευθερία μου. Θα παραμείνω ήρεμος και χαλαρός πριν χρειαστεί να πάω στο στρατό”, λέει ο Yaman. Αλλά υπόσχεται ότι ο παραγωγός του ψάχνει για το επόμενο σενάριο που θα επιτρέψει στον Γιαμάν να σαρώσει περισσότερες γυναίκες από τα πόδια τους κατά την επιστροφή του.

Για να αποφασίσετε σε ποιό μέρος να φάτε πατήστε εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − eight =