Τα Καλύτερα sushi της Αθηνας – Sushi Athens

sushi athens

Τα καλυτερα χειροποίητα sushi της αθηνας

Οι πολύ ειδικευμένοι σεφ μας χρησιμοποιούν παραδοσιακές δεξιότητες για να δημιουργήσουν χειροποίητα σούσι (και πολλά άλλα) από τα καλύτερα υλικά. Δουλεύοντας σε απόλυτη αρμονία, η ομάδα μας θα προετοιμάσει με αγάπη το φαγητό σας ( sushi athens ) για παραγγελία, θα το παρουσιάσει όμορφα και στη συνέχεια θα το παραδώσει στο τραπέζι, στο σπίτι ή στο γραφείο σας με ένα χαμόγελο.

Τα καλυτερα sushi της αθηνας ειναι στο FishPoint στο Παγκράτι

Η ισορροπία στο μενού του FishPoint σημαίνει φρέσκα, προσεκτικά επιλεγμένα, υψηλής ποιότητας συστατικά, επιδόρπια και υγιεινά φαγητα.

Tι ειναι τα Sushi ;

Για τους περισσότερους ανθρώπους είναι ωμό ψάρι, αλλά είναι τόσο απλό; Καθόλου. Το σούσι είναι στην πραγματικότητα ένας τρόπος παρασκευής ρυζιού, όχι ωμού ψαριού με συνοδεία … Στην πραγματικότητα, το σούσι μεταφέρει πάντα ρύζι αλλά δεν χρειάζεται να μεταφέρει ψάρια.

Το σούσι είναι το πιο διάσημο ιαπωνικό πιάτο έξω από την Ιαπωνία και ένα από τα πιο δημοφιλή στους Ιάπωνες, που απολαμβάνουν σούσι σε ειδικές περιστάσεις. Και ως εκ τούτου, εξελίχθηκε εκτός αυτής της χώρας, επηρεασμένη από διαφορετικούς δυτικούς πολιτισμούς, ειδικά στις ΗΠΑ.

Το όνομα του σούσι είναι ένα γενικό όνομα διαφορετικών τύπων, συνδυασμοί συστατικών και μορφών ενός τυπικού ιαπωνικού φαγητού, και βασικά παρασκευάζεται από ιαπωνικό ρύζι και διαφορετικά θαλασσινά (φρέσκο ​​ψάρι, γαρίδες, φύκια κ.λπ.) και λαχανικά.

Διαβάστε επίσης  Vegan εστιατορια αθηνα

ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΟΥΣΙ ΑΠΟ SASHIMI;

 

Το πιάτο που μεταφέρει πάντα ωμό ψάρι είναι σασίμι, το οποίο σε αντίθεση με το σούσι, δεν εχει ρύζι. Είναι δύο ιαπωνικά πιάτα που συχνά συγχέονται και είναι εντελώς διαφορετικά. Το Sashimi είναι μικρές λεπτές φέτες φρέσκου ψαριού. Δεν μπορεί να παγώσει. Η τεχνική κοπής του sashimi’s είναι μια από τις πιο αυστηρές για έναν σεφ σούσι. Τα ψάρια που κόβονται πολύ παχιά ή πολύ λεπτά αντικατοπτρίζουν μια διαφορετική εντύπωση στη γεύση και τον ουρανίσκο, και επιπλέον τα διάφορα ψάρια απαιτούν την εφαρμογή διαφορετικών τεχνικών κοπής.

ΠΩΣΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΟΥΣΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

Αν και φαίνεται ένα πολύ απλό πιάτο, κρύβει μια μεγάλη ποικιλία πολύ διαφορετικών παρασκευασμάτων, σχεδόν όσο η φαντασία των ιαπωνικών σεφ.

ΝΙΓΙΡΙ ΣΟΥΣΗ

 

Συνίσταται στην συμπίεση του ρυζιού σε κυλινδρική μορφή και στη συνέχεια στην τοποθέτηση ενός λεπτού φύλλου ωμού ψαριού στην κορυφή. Σερβίρεται με σάλτσα σόγιας για να κολυμπήσετε τα ψάρια. Το Nigiri σημαίνει κάτι σαν “πιεσμένο στο χέρι”. Αυτός ο τύπος σούσι είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος στο σούσι μπαρ: Ένα μικρό οβάλ φτιαγμένο με ρύζι, με μια κομμένη φέτα ψαριών στην κορυφή και με ένα χτύπημα wasabi πάνω του. Οι περισσότεροι τύποι nigirisushi προορίζονται να βυθιστούν σε σάλτσα σόγιας και πρέπει να τρώγονται αργά με ένα δάγκωμα. Κλείστε τα μάτια σας και νιώστε τις διαφορετικές υφές στο στόμα σας ενώ τρώτε κάθε κομμάτι.

ΜΑΚΗ ΣΟΥΣΗ

 

Εδώ το ρύζι τοποθετείται στην επιφάνεια ενός φυτού nori (αποξηραμένα φύκια) και τα ψάρια, τα φρούτα και τα λαχανικά προστίθενται και τυλίγονται. Μόλις έχουμε το ρολό, κόβεται σε οκτώ κομμάτια. Επίσης μια άλλη ποικιλία αυτού του τύπου είναι να το κάνετε αντίστροφα, με τέτοιο τρόπο ώστε τα έλατα φύκια να είναι μέσα και το ρύζι έξω. Maki στα Ιαπωνικά σημαίνει κουλουριασμός. Έτσι, τυλίγονται σαν κυλίνδρους ρυζιού, με τη διαφορά ότι στην περίπτωση αυτή κατασκευάζονται με ένα λεπτό φύλλο φύκι (nori) μαύρου χρώματος. Έχουν γεύση και απαλή υφή στον ουρανίσκο και πολύ λεπτή οπτική εμφάνιση. Μέσα μπορεί να γεμίσει με φρέσκο ​​ψάρι. φύκια; λαχανικά όπως αγγούρια, αβοκάντο γαρίδες; Φιλαδέλφεια και όλα αυτά που η φαντασία του sushimaster θέλει να ρίξει σε αυτό το υπέροχο σούσι.

Διαβάστε επίσης  Ελληνικα Εστιατορια στο Παρισι

 

Διαβάστε περισσότερα :

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 9 =